CONFERINTA DE PRESA – CUPA SECTORULUI 1

Azi a avut loc la sediul Primariei Sectorului 1 – conferinta de presa care a adus ca prim cadru disciplina  – tir sportiv, disciplina aleasa de copiii scolilor din Sectorul 1 ca una dintre ,,cele mai cautate”, din cadrul Cupei Sectorului 1,,Un secol de performanță – punte către viitor”.

Am avut placerea ca alaturi de noi sa fie prezent dl Dan Tudorache – Primar, Dna Gabriela Mitroi – Director al Clubului Sportul Studentesc, dna Carmen Tocala – maestru emerit al sportului, dna Silvia Benga – Director al Centrul Cultural al Sectorului 1, Alin Moldoveanu – campion olimpic la disciplina tir sportiv

”Practicarea sportului contribuie la dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a copiilor noștri. În calitate de primar, voi fi alături, în limita atribuțiilor mele, de mișcarea sportivă din Sectorul 1, fie că vorbim de sportul de masă sau de cel de performanță. Mă bucur că pot ajuta sportul. Fără sport nu putem trăi”, a declarat Primarul Dan Tudorache.

Dupa conferinta de presa, fiecare participant a avut sansa ca alaturi de campionul olimpic Alin Moldoveanu, sa invete elemente tehnice de inițiere a tirului cu arme de laser si fascicol luminos la pusca si pistol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *