NU CONTEAZA INALTIMEA, CI CONTEAZA ISTETIMEA

„Cupa Sectorului 1”, va continua azi cu 26 octombrie cu o frumoasa finala a baschetului care se va desfășura la sala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 45 ”Titu Maiorescu”.

Începând cu ora 14:00, peste 100 de elevi de la cinci unități de învățământ din Sectorul 1: Liceul Teoretic ”Jean Monnet”, Colegiul German Goethe, Liceul Teoretic Național, Colegiul Național ”Ion Neculce” și Școala Gimnazială ”Titu Maiorescu” se vor întrece la baschet, un sport extrem de populat si de frumos

La finalul competiției toți copiii vor primi medalii, tricouri, diplome. Iar fiecare școala o cupă!

„Cupa Sectorului 1” este parte integrantă a proiectului sportiv „Un secol de performanță – punte către viitor”, derulat de Primăria Sectorului 1, prin Centrul Cultural al Sectorului 1, în parteneriat cu Clubul Sportul Studențesc. În cadrul acestei competiții, elevii se întrec la nouă sporturi, printre care: rugby, baschet, polo, badminton, tir etc.

Multumiri Federatiei Romane de Baschet, Primaria Sectorului 1, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Centrul Cultural al Sectorului 1 Bucuresti, Ministerul Educatiei National, Clubul Sportiv Sportul Studentesc! Multumiri Scolilor implicate in acest proiect, copiilor, profesorilor si nu in ultimul rand parintilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *